Näytä paras puoli Pohjois-Pohjanmaasta

Millaisia hienouksia olet löytänyt seikkailuillasi omilla kotikulmillasi? Miksi elämä Pohjois-Pohjanmaalla on unelmaa? Mikä on paras paikka viettää aikaa täällä?

Jaa kuva tai video oman kotipaikkasi parhaista puolista, merkitse @vainparhaitapuolia ja #vainparhaitapuolia ja voit voittaa upeita elämyksiä Pohjois-Pohjanmaalla.

Osallistu kilpailuun sunnuntaina 27.11.2022 mennessä. Huom.! Kilpailun osallistumisaikaa on jatkettu ja osallistumistapoja monipuolistettu.

Tutustu sitä ennen kilpailun sääntöihin ja huimiin palkintoihin alla.

Kilpailun säännöt

Järjestäjä

BusinessOulu sekä muu Vain parhaita puolia -kumppaniverkosto (jäljempänä “Järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus

Vain parhaita puolia -kilpailu on avoin kaikille. Kilpailuun eivät saa osallistua kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden organisaatioiden henkilökunnat. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt, ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 25.10.–27.11.2022.

Kuinka osallistua kilpailuun

Kilpailuun osallistutaan lataamalla kuva tai video oman asuinpaikan parhaista puolista Instagramiin tai Facebookiin tunnisteilla #vainparhaitapuolia ja merkitsemällä @vainparhaitapuolia. Jos osallistuja toivoo tietyn kunnan palkintoa, on myös kyseinen kunta/kunnat merkittävä julkaisuun. Kuvan tulee olla jaettu kampanja-aikana julkisella profiililla.

Jos et toivo minkään tietyn kunnan palkintoa, voit myös kommentoida parhaan puolen omasta asuinpaikastasi kilpailujulkaisuun.

Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvan, videon tai muun materiaalin käyttöön, ja osallistuja vastaa siitä, ettei materiaali loukkaa kolmansien oikeuksia.

Järjestäjällä on oikeus käyttää lähetettyjä kuvia, videoita ja ajatuksia viestinnässä omissa kanavissaan 31.12.2022 asti. Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjän omissa kanavissa. Kilpailun voittaja myöntää järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Palkinnot ja ehdot

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 10 voittajaa. Voittajien kesken arvotaan voittajien toiveet mahdollisuuksien mukaan huomioiden

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Voittajat valitaan arvonnalla kaikkien osallistujien joukosta 30.11.2022 mennessä. Voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä.

Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä tai markkinointilupia.

Muut ehdot

Meta ei ole mukana arvonnassa. Jos palkintoa ei pystytä toimittamaan voittajalle, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.